ROVEX Kft. bemutatkozása

Cégünk, ROVEX Kft. 1991 óta van jelen az építőiparban. Cégünk megalapításakor a szakmai múltból építkező, de a mai kor igényeit kielégítő, hosszú távon is megbízható vállalkozás létrehozása volt a cél. Az elmúlt évtizedek tapasztalata alapján hisszük, hogy sikerült céljainkat megvalósítani. Szolgáltatásaink magas színvonalának egyértelmű bizonyítéka partnereink számának folyamatos növekedése, illetve régi partnereink újabb és újabb megrendelései.

Legfontosabb célunk, hogy partnereinknek olyan szolgáltatást nyújtsunk, ami lehetővé teszi igényeik teljes körű kielégítését. Alkalmazkodunk speciális technikai, technológiai elképzeléseikhez, értékrendjükhöz és legfontosabb céljaikhoz. Szeretnénk biztosítani megrendelőinket arról, hogy valamennyi tevékenységünket I. osztályú minőségben, vagy azt meghaladó színvonalon végezzük el.

TÁRSASÁGUNKAT HÁROM FŐ TEVÉKENYSÉG JELLEMZI:

  • Egyik fő tevékenységünk épületek generál kivitelezési munkáinak megvalósítása. Szakmai hátterünket, nagyobb volumenű projektek megvalósítását a cégünknél alkalmazásban álló 1 fő Magasépítési felelős műszaki vezetői engedéllyel, rendelkező kolléga koordinálja. Ezen a téren szerzett nagy tapasztalatunk és állandó alvállalkozó partnereink a biztosítékok, hogy költségkereten belül, határidőre és magas minőségben feleljünk meg megrendelőink elvárásainak.
  • Másik fő tevékenységünk a hagyományos belső szakipari munkák végzése. Ez a tevékenységi kör magába foglalja a belső kézi, gépi alapvakolástól kezdődően a festő, mázoló, tapétázó munkákon át hideg és meleg burkolási munkákat is. Bátran állítjuk, hogy ebben az építőipari szegmensben cégünk - a volumen nagyságától függetlenül - a legigényesebb megrendelői elvárásokat is ki tudja elégíteni. A régi szakemberek, mesterek alaposságával, de a korszerű és folyamatosan fejlődő anyagok és technológiai előírások ismeretével végezzük munkánkat.
  • Harmadik fő tevékenységi körünk az épületek homlokzatának vakolása-, színezése-, bármilyen típusú homlokzati hőszigetelő rendszer komplett elkészítése - és ragasztott - vagy falazott téglaburkolatának kivitelezése. Ezeket a munkákat állványozással együtt, kompletten tudjuk megvalósítani. Mivel egy épület megjelenésének hangsúlyos része a homlokzat, munkánkat igen nagy precizitással és gondossággal végezzük.
ROVEX Kft. bemutatkozása

Telefon:

---

1154 Budapest,

Bercsényi Miklós u. 10.

E-mail:

irodarovex.hu